Word jij onze nieuwe Mechanical Engineer?

Wat ga je doen?

Je zult ingeschakeld worden in project teams om nieuwe aandrijf applicaties te creëren voor onze klanten. Deze applicaties test je en je zorgt ervoor dat deze in bedrijf worden gesteld. Daarnaast bedenk je samen met de klant en het sales team oplossingen voor verschillende aandrijfvragen.

Je geeft technische ondersteuning tijdens de pre- en aftersales fase op het gebied van aandrijfcomponenten en –systemen en beantwoordt technische vragen van klanten en collega’s. Daarnaast selecteer je de mechanische componenten, ben je betrokken bij de voorbereiding van demo-opstellingen en geef je technische trainingen aan zowel klanten en collega’s.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je hebt een afgeronde MBO+ of HBO opleiding in werktuigbouwkunde of mechatronica en al een aantal jaren ervaring als mechanical engineer. Je hebt kennis van Solid Works of een ander 3D ontwerp pakket. Je bent flexibel ingesteld, communicatief vaardig, zowel mondeling als in geschrift, en je werkt graag samen.

Wat krijg je van ons?

Een leuke baan bij een snel groeiende organisatie; Eltrex Motion is een hechte club waar een goede sfeer hangt. Het salaris is gebaseerd op leeftijd, opleiding en werkervaring. Uiteraard zijn de overige arbeidsvoorwaarden marktconform. We hebben 27 vakantiedagen, een prima pensioen en organiseren regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers.

Vragen?

Voor vragen over deze vacature of over de procedure kun je contact opnemen met Felicia Martens (HR Officer) via telefoonnummer 076 – 57 82 000.

Interesse?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu