Sneller, makkelijker en veiliger voor de optimale aandrijfoplossing

bMotion is een volledig innovatief modulair aandrijfplatform van gelijkstroommotoren, vertragingskasten, remmen en encoders. Modulair, gemakkelijk te combineren en een groot aantal vooraf gedefinieerde varianten creëren aandrijfoplossingen die optimaal zijn afgestemd op de behoeften van de klant.

Er zijn specifieke, vooraf gevalideerde combinaties beschikbaar voor speciale marktvereisten. Daarnaast profiteren klanten van snelle doorlooptijden voor samples, pre-series- en series. Er is uitgebreide ondersteuning vanaf de aanvraag tot de gehele levenscyclus van het product. Dit genereert een aanzienlijke toegevoegde waarde voor de klant – one-stop-shopping. Op basis van de variëteit van het bMotion platform kunnen de aandrijfsystemen worden gecombineerd met reeds bestaande elementen volgens de eisen van de klant. Daarbij kunnen klant specifieke ontwikkelingen grotendeels worden vervangen door configure-to-order oplossingen. Dit bespaart tijd tijdens de ontwikkeling zonder dat de kwaliteit wordt opgeofferd. Bühler Motor biedt superieure ondersteuning gedurende de volledige levenscyclus van het product.

bMotion heeft een modulaire design waarbij veel gestandaardiseerd is. Belangrijke parameters zijn bijvoorbeeld specifieke as-uiteinden, verschillende wikkelingen met hun unieke kenmerken of speciale opties zoals rondsels of poelies, welke individueel aangepast kunnen worden om de best passende oplossing te bereiken. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor interferentie-onderdrukking beschikbaar, evenals temperatuursensoren voor conditiebewaking en om onderhoud te kunnen voorspellen. Bovendien omvat dit geavanceerde concept volledige traceerbaarheid van materialen, proceswaarden en motorprestatiegegevens waarin de filosofie en het kwaliteitsmanagement van Bühler Motor is verwerkt.

Technische uitmuntendheid, korte levertijden, concurrerende prijzen en uitgebreide service verlagen de totale eigendomskosten en vergroten het concurrentievoordeel van de klant.

Bekijk hier de Brochure van Bühler’s bMotion.