COVID-19 Virus

Vanwege de situatie die is ontstaan aangaande de uitbraak van het corona virus in de Benelux heeft Eltrex Motion onmiddellijk voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van zijn werknemers, klanten, leveranciers en andere relaties te beschermen. Wij volgen dagelijks de richtlijnen van de overheid en passen onze organisatie hier ook meteen op aan.

Wij zijn als bedrijf volledig operationeel. Al onze medewerkers zijn gewoon bereikbaar via telefoon en/of email en uitstekend in staat om u de gebruikelijke ondersteuning te bieden.

In ons magazijn en productie werken wij met twee gescheiden teams zodat de risico’s op contaminatie verminderd worden en onze warehouse operaties doorgang blijven vinden. Tevens waken we er dagelijks voor dat onze magazijnmedewerkers en de transporteurs alle hygiëne voorschriften respecteren.

Onze klanten kunnen bestellingen plaatsen via email. Onze voorraden zijn aangevuld en onze leveranciers zijn in staat conform opgave te leveren. Mocht u vragen hebben over de status van uw specifieke orders of onze voorraad staan we graag voor u klaar.

Wij volgen het verdere verloop van de situatie wereldwijd en nationaal op de voet en houden u regelmatig op de hoogte van de toekomstige ontwikkelingen.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Menu