Elmo Motion Control GOLD OBOE 16/230

Compacte AC-aandrijving met ultrahoge stroomsterkte

De Gold Oboe-serie van rechtstreeks op netstroom aangesloten intelligente hoogspanningsservoaandrijvingen is leverbaar in stroomsterktes tot 16 A/230 VAC (tot 5 kW).

Elmo Motion Control (Elmo), een toonaangevende leverancier van geavanceerde verplaatsingssystemen, introduceert de ultrahoge-stroom Gold-Oboe-versie. Dit stelt machinebouwers in staat om servomotoren met een hoog koppel aan te sturen, maar die desondanks weinig inbouwruimte vragen.

Als onderdeel van Elmo’s voortdurende inspanningen om geavanceerde verplaatsingssystemen voor complexe toepassingen te leveren, hebben we de marktbehoefte voor hoogspanningsservoaandrijvingen met hogere stroomsterkte onderzocht. Op basis van Elmo’s 30-jarige knowhow in de servotechnologie met hoge vermogensdichtheid waren we in staat om de baanbrekende 230 VAC Gold Oboe te ontwikkelen die nu motoren tot 16 A (tot 5 kW) kan aandrijven.

De Gold Oboe is een serie intelligente supercompacte, superefficiënte servoaandrijvingen die direct op netstroom werken, 3-fasig of enkelfasig. Met een piekvermogen van meer dan 10.000 W, ultrasnelle reactietijd, grote bandbreedte, een beter dan 1:2000 dynamisch stroomlusbereik en ingebouwde krachtige regeneratie, is de G-Oboe een perfecte servoaandrijving voor toepassingen die een zeer hoge dynamiek, uiterste precisie en souplesse vereisen met snelle bewegingen. Gold Oboe-aandrijvingen zijn uitgerust met hoge snelheid-EtherCAT en Safety Torque Off (STO – SIL3). Er zijn ook versies van de Gold Oboe beschikbaar voor 3-fase 480 VAC, met een maximale continue stroom van 10 A.

Elmo reageert op de behoefte aan meer geavanceerde en innovatieve verplaatsingssystemen door het leveren van technologie die zorgt voor 98% omvormrendement, hogere kwaliteit en grote flexibiliteit. De geavanceerde systeemoplossingen van Elmo worden gebruikt in een breed scala aan verplaatsingstoepassingen die krachtige servoaansturingen vereisen.

Menu