UGA Low Profile Uni-Guide Linear Slide

Als nieuwe oplossing voor olie-vrij, glad en stille lineaire bewegingen, behoudt de Low Profile Uni-Guide (UGA) de bewezen voordelen van de standaard 2-delige Uni-Guide maar dan in een simpele compacte samenstelling. Dit is optimaal voor vervuilende omgevingen en clean-rooms. Rail en wagen blinken uit in veeleisende uitersten zoals een breed temperatuurbereik, omgevingen met verontreinigende deeltjes, wash-down omgevingen en extreme trillingen.

UGA heeft een heel compact design: het is maar 24mm hoog. Zijn zelf smerende liner zorgt voor weinig slijtage, hoge belastbaarheid en onderhoudsvrije werking wat resulteert in een prestatie voordeel. Er is geen metaal op metaal contact, wat resulteert in trilling demping, en schok weerstand. Het elimineert ook mogelijke catastrofale storingen.

PBC Linear’s gepatenteerde freesbewerking creëert een nauwkeurig bewerkte rail en wagen oppervlak wat resulteert in nauwe toleranties en uitlijningsnauwkeurigheid. De voorgeboorde getapte gaten en T-slot zorgen voor montage flexibiliteit en gemak van samenstellen.
De UGA Low Profile Uni-Guide is geschikt voor extreem korte slag applicaties.
Producteigenschappen:
• Geoptimaliseerd voor Wash Down
• Product uitwisselbaarheid
• Montage flexibiliteit
• Bestand tegen spatten