Lineaire Actuatoren

Elektrische aandrijvingen zijn kosten-effectiever dan hun hydraulische en pneumatische tegenhangers. Elektrische aandrijvingen zijn schoner, eenvoudiger en meer energie-efficiënt ten opzichte van krachtoverbrenging. Het integreren van een lineaire actuator is eenvoudig met behulp van een programmeerbare besturing, waarbij onderhoud wordt geminimaliseerd.

Industriële lineaire aandrijvingen oftewel lineaire actuatoren zijn te verkrijgen in spanningen van 12, 24, 36 VDC of 115, 230, 400 VAC. Een lineaire actuator is uitstekend geschikt voor toepassingen in de landbouw, bouw, mijnbouw, verstelbare stoelen, motorkappen, deuren, deksels, gashendels, medische apparatuur, fitness apparatuur, kantoormeubilair etc..

Precisie lineaire actuatoren

De PC (Precision Linear)-serie elektrische actuatoren zijn ontworpen voor superieure prestaties. U bespaart tijd en geld door gebruik te maken van de gemakkelijke dimensioneringstool tijdens de engineeringsfase en de snelle installatie.

  • plug and play montage
  • toepasbaar met meer dan 600 soorten en maten motoren

Door de uitzonderlijke vermogensdichtheid van de PC-serie kunt u een rustigere en meer compacte machine bouwen.

Hefkolom

Hefkolommen zijn self-supporting, en uiteraard in hoogte verstelbaar. Deze units zijn speciaal ontworpen voor een verscheidenheid aan industriële toepassingen, zoals werktafels, transportbanden, laders / lossers, etc. De hoogteverstellingsmogelijkheden van deze hefkolommen komen goed tot hun recht waar ergonomische eisen aan de werkplek vereist zijn.