Copley Controls Micro Drives

Elmo Motion Control ontwerpt servo drives, geavanceerde netwerk motion controllers en complete motion control oplossingen voor industriële en veeleisende omgevingstoepassingen voor alle motoren. Met Copley Controls producten biedt Eltrex Motion baanbrekende oplossingen die ongeëvenaard zijn in prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, en bieden one-stop motion control-oplossingen die aan de behoeften van elke toepassing kunnen voldoen.

Meer weten over Micro Drives?

Copley Controls Accelnet Micro Module

Accelnet Micro Module Highlights:

Met een compacte footprint en een volledige functieset inclusief STO en dubbele absolute encoderinterface, biedt de AEV een krachtige stoot in een klein pakket. Het biedt een piek van 50 A bij 90 Vdc en een piek van 20 A bij 180 Vdc. De nieuwe “EZ Board” -optie (AEZ) biedt connectiviteit om direct op apparatuuroppervlakken te monteren, waardoor het perfect is voor OEM-integratie.

AEV zet nieuwe prestatieniveaus, connectiviteit en flexibiliteit. Het CANopen-toepassingsprotocol via EtherCAT (CoE) -communicatie biedt een veel gebruikte, kosteneffectieve industriële bus. Een breed scala aan absolute encoders wordt ondersteund. Safe Torque Off (STO) elimineert externe schakelaars en bedrading, waardoor de systeemkosten en complexiteit worden verlaagd. Voor veiligheidskritische toepassingen kunnen redundante STO-blokkeringsingangen worden gebruikt.

Copley Controls Accelnet Micro Panel

Accelnet Micro Panel Highlights:

Accelnet Micro Panel is een compacte, DC-aangedreven servo drive voor positie-, snelheid- en koppelregeling van AC-borstelloze en DC-borstelmotoren. Het kan werken op een gedistribueerd controlenetwerk, als een stand-alone indexeringsstation of met externe motion controllers. Standaard feedback is digitale quad A / B-encoder en er zijn twee versies beschikbaar om brushless resolver (-R) of analoge sin / cos-encoders (-S) te ondersteunen.

Meer weten over Micro Drives?

Copley Controles Accelnet Micro Panel Ruggedized

Accelnet Micro Panel Ruggedized Highlights:

Accelnet is een compacte, robuuste DC-aangedreven servo drive voor positie-, snelheid- en koppelregeling van AC-borstelloze en DC-borstelmotoren. Het kan werken op een gedistribueerd controlenetwerk, als een stand-alone indexeringsstation of met externe bewegingscontrollers. Indexeringsmodus maakt vereenvoudigde bediening met PLC’s mogelijk. Bovendien kan een PLC ASCII-gegevens verzenden die bewegingsprofielen kunnen veranderen om aan te passen als de vereisten veranderen. Als CAN-knooppunt dat werkt onder het CANopen-protocol, ondersteunt het profielpositie, profielsnelheid, profielkoppel, geïnterpoleerde positie en homing. Op een enkele CAN-bus kunnen maximaal 127 schijven werken. Bediening met externe bewegingscontrollers is mogelijk in koppel (stroom), snelheid en positiemodi. Ingangsopdrachtsignalen kunnen ± 10V (koppel, snelheid, positie), PWM / polariteit (koppel, snelheid) of stepper-formaat (CU / CD of Step / Direction) zijn.

Copley Controls Stepnet Module

Stepnet Module Highlights:

Stepnet is een tweeassige, krachtige, DC-aangedreven aandrijving voor positie-, snelheid- en koppelregeling van stappenmotoren via EtherCAT, een Ethernet-gebaseerde veldbus. Met geavanceerde FPGA-technologie zorgt de SE2 voor een aanzienlijke verlaging van de kosten per knooppunt in meerassige EtherCAT-systemen. Elk van de twee drives in de SE2 werkt als een EtherCAT-slave met behulp van de CAN-applicatielaag via het EtherCAT (CoE) -protocol van de DS-402 voor motion control-apparaten. Ondersteunde modi zijn: profielpositie-snelheid, cyclische synchrone positie-snelheid, geïnterpoleerde positiemodus (PVT) en homing. Servomodus maakt ± 10V analoge of digitale PWM-regeling van positie, snelheid en koppel mogelijk. In microstepping-modus worden stepper-commando-pulsen en master-encoder voor camming of versnelling ondersteund. Drieëntwintig high-speed digitale ingangen met programmeerbare functies zijn voorzien van twee low-speed ingangen voor motortemperatuurschakelaars.

Copley Controls Stepnet Module

Meer weten over Micro Drives?

Copley Controls Integrated Servo Drive IES-060-30

Integrated Servo Drive IES-060-30 Highlights:

  • Continu stroom: 15A
  • IES-060-30 is een servobesturing met één bord ontworpen voor montage op motoren in robotverbindingen.
  • Een uitsparing in het midden laat stroom- en netwerkkabels door.