Elmo Motion Control Platinum serie veilige servobesturingen

Platinum servobesturingen zijn ontworpen voor de meest veeleisende hedendaagse toepassingen, deze besturingen leveren toonaangevende servoprestaties en functionele veiligheid.

Deze nieuwe Platinum serie is een natuurlijke evolutie van Elmo’s bekroonde Gold-lijn. Ze zijn het antwoord op de groeiende vraag vanuit OEM’s naar veiligere, slimmere, kleinere en snellere servobesturingen met hogere functionaliteit. Het is een ongeëvenaarde oplossing voor kritische applicaties die extreem nauwkeurige positioneringen vereisen, niet allen in de medische sector maar ook voor de robotica, materiaalbehandeling, halfgeleiderverwerking, laserverwerking, printen en inspectie, en voor andere bijzonder efficiënte toepassingen in verschillende industrieën.

De Platinum-serie biedt ultrasnelle EtherCAT-communicatie en -verwerking, wat zorgt voor snellere cycli en hogere synchronisatie, met verwaarloosbare jitters en near-zero latency. Deze grotere verwerkingskracht maakt snellere dataverwerking, meer geheugen en eindeloze realtime recording mogelijk, al deze veelgevraagde eigenschappen optimaliseren uw veeleisende applicaties.

Platinum-servobesturingen zijn conform de hoogste veiligheidscertificeringen (IEC 61800-5-2 SIL-3, Cat4 PL-e) en beschikken over een uitgebreide set aan slimme veiligheidsfuncties, waaronder over-the-network veiligheid en optioneel diepere veiligheids- I/O’s, ondersteund door Elmo’s geavanceerde veiligheidssoftware. De Platinum-lijn omvat een van ‘s werelds kleinste gecertificeerde servobesturingen compleet met Functional Safety and Functional Safety over EtherCAT (FSoE).

Platinum serie - eigenschappen

  • Beste servoprestaties in zijn klasse
  • ‘s Werelds kleinste servotechnologie met Functional Safety and Functional Safety over EtherCAT (FSoE).
  • Hogere bandbreedte, snellere respons, verbeterde lineariteit en hoogste besturingsresoluties
  • Ultra-efficiënte EtherCAT met cycli tot 100µ, hoge synchronisatie met verwaarloosbare jitters en near-zero latency
  • Toegevoegd feedback support: tot drie tegelijkertijd of twee absolute feedbacks
  • Hoge verwerkingskracht met veel geheugencapaciteit voor nauwkeurige controle, verbeterde verwerking en real-time recording

Elmo Motion Control Platinum line of safe servo drives

Menu