bMotion - uw one-stop-oplossing voor veelzijdige aandrijvingen

bMotion is het nieuwe platform van Bühler Motor voor een volledige serie innovatieve productlijnen van DC-motoren, vertragingskasten, remmen en encoders, die perfect bij elkaar passen. Dit maakt bMotion uitzonderlijk in vergelijking met bestaande marktoplossingen; maar er is meer dat bMotion tot een competitieve oplossing maakt.

bMotion is een zeer modulair en gemakkelijk te combineren aandrijfplatform dat bestaat uit talloze voorgedefinieerde varianten. Binnen deze nieuwe productlijn zijn vooraf gevalideerde en marktspecifieke combinaties beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Met dit nieuwe platform biedt Bühler Motor uitstekende applicatie support en vaste doorlooptijden voor samples, pre-serieonderdelen en serieonderdelen. Dit bMotion platform biedt u meerwaarde als klant en zorgt voor een vlekkeloze klantenservice-ervaring.

U ervaart al voordelen in de ontwikkelingsfase omdat dat u inzicht krijgt in een bijzonder breed spectrum aan oplossingen. Verschillende aandrijvingen in uw applicatie kan bij Bühler’s bMotion als één bron worden geselecteerd. Evenzo zijn aandrijfcombinaties voor unieke applicatie eisen ook beschikbaar.

Het belangrijkste voordeel voor u is dat de aandrijfoplossing niet klantspecifiek hoeft te worden ontwikkeld, maar de oplossing configureerbaar is naar ieders applicatie eisen (configure-to-order). Dit verlaagt voor u zowel de ontwikkeling en implementatietiming, als uw kosten. Ook maakt het niet uit welk maatwerk vereist is, bijv. wikkelingen, rondsels evenals speciale aslengte, EMC-onderdrukking en temperatuursensoren, ze zijn allemaal aanpasbaar.

Om de toegenomen behoefte aan voorspellend onderhoud te dekken, zijn temperatuursensoren beschikbaar voor condition monitoring. Om een ​​dergelijke flexibiliteit in combinatie met vaste doorlooptijden te bieden, heeft Bühler Motor nieuwe processen geïmplementeerd om dit doel voor haar nieuwe en bestaande klanten te realiseren.

Bühler is volledig overgeschakeld naar een digitaal orderbeheersysteem, voor een snelle en efficiënte verwerking van orders en een veelzijdige productieomgeving. Op deze manier kunnen lot groottes tot 200 stuks worden verwerkt. Bovendien garandeert dit geavanceerde productieconcept volledige traceerbaarheid van materialen, proceswaarden en motorprestatiegegevens.