Coming Soon - Platinum Cimbasso

Kleinste high voltage servo aandrijvingen

De Platinum Cimbasso is een servoaandrijving met hoge vermogensdichtheid die topprestaties, functionele veiligheid, geavanceerde netwerken, een volledig uitgeruste motion controller en lokale intelligentie biedt.

Platinum-aandrijvingen bieden een ongeëvenaarde oplossing voor applicaties die bewegingen en prestaties van de hoogste kwaliteit vereisen. Hierdoor is de Platinum Cimbasso uiterst geschikt voor applicaties in de medische sector, robotica, materiaalverwerking, halfgeleiderindustrie, laserverwerking, drukkerijen en inspectie, alsook voor andere toepassingen in uiteenlopende industrieën.

Belangrijkste kenmerken:

• Tot 32KW, 800VDC
• Ultrasnelle EtherCAT-netwerken
• Geïntegreerde veilige I/O’s (2 SIL3 inputs + 2 STO hardware inputs + SIL3 break outputs)

De Cimbasso servoaandrijving is eenvoudig in te stellen en af te stellen met behulp van de Elmo Application Studio (EASII) softwaretools, nu beschikbaar in zowel 32bit- als 64bit-versies. Als onderdeel van de Platinum-productlijn is zij volledig programmeerbaar met de Elmo motion control-taal. Hij is verkrijgbaar in een groot aantal opties. Er zijn meerdere power rating opties, twee verschillende communicatieopties, een verscheidenheid aan feedbackselecties en I/O-configuratiemogelijkheden.

Download de datasheet voor meer informatie.

Download: Elmo - Datasheet Platinum Cimbasso Digital Servo Drive