Ontdek de innovatieve updates en de nieuwste functies!

Vereenvoudig het implementatieproces van iedere motion applicatie met de EASII 2.5. Deze software tool is specifiek ontworpen om de time-to-market van uw machine te verkorten met behulp van nieuwe functies.

Na 25 jaar motion control ervaring brengt Elmo de EASII op de markt met als doel om motion control in machines te vereenvoudigen. Zij begrijpen uw werkprocessen en hebben een customized tool gelanceerd die u kan helpen bij de implementatie fase.  De Elmo Applicatie Studio (EASII) is de all-in-one software oplossing geschikt voor iedere machine.

Bent u benieuwd naar de werking ervan? Bekijk dan de video van de EASII.

Nieuwe belangrijke productkenmerken:

Maestro “SIL”-interface (Software in the Loop)

Bespaar tijd dankzij een transparant SIL-proces via de EASII software.
Breng uw eigen ontwerp (MATLAB / SIMULINK) in Maestro en profiteer van de mogelijkheid om parameters in realtime te bewerken en configureren.

Drive Capture Interface

Een gebruikersvriendelijke interface voor het configureren van de instellingen voor de capture mode settings. Een nieuwe tool om de absolute positie van triggered events te verkrijgen en te registreren.

G-Code Editor tool

Het uitvoeren van G-Codes was nog nooit zo eenvoudig en intuïtief.
Creëer, bewerk, simuleer en activeer G-Codes direct in EASII 2.5.

Robot Gain Scheduling

Enome tijdswinst dankzij de automatisering van een reeks identificaties in een meerassig systeem.
Gebruik de Robot Gain Scheduling om tientallen of zelfs honderden punten in de motion sequence te testen via een geautomatiseerde frequency-response test.

3D Robot Configurator & Animatie

Bekijk 3D-dynamische bewegingen en robotposities binnen EASII.
Configureer 3D-dynamische robotbewegingen, zodat de 3D-robotanimatie de werkelijke robotpositie voor elk moment kan laten zien.

Klik hier voor meer productinformatie over de EASII van Elmo.

Menu