De kleinste servotechnologie ter wereld

De Platinum Twitter is ‘s werelds kleinste, krachtigste servo drive en behoort tot Elmo’s bekende Innovative Platinum-serie. Deze Platinum Twitter levert optimale servo-prestaties, ultrasnelle netwerken, verhoogde verwerkingskracht en een bijzonder rijke feedback support.

Met een formaat van slechts 35 x 30 x 15,3 mm is de Platinum Twitter-servo drive ‘s werelds kleinste servotechnologie die zowel het Functional Safety veiligheidsprotocol ondersteund als Fail Safe over EtherCAT (FSoE).

De Platinum-serie is ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van OEM-ontwerpers voor slimmere, kleinere, snellere servo’s, met hogere functionaliteit en gebruiksgemak. Deze Platinum-drives zijn bedoeld om machine- en robotfabrikanten te helpen bij het creëren van betere machines door middel van zowel superieure bewegingscontrole als maximale veiligheid.

Elmo Platina Twitter servo drive -kwalificaties

  • De kleinste en krachtigste servo drive ter wereld
  • Tot 80A / 80V, 70A / 100V
  • Kwalitatief vermogen tot 5500W
  • Ultrasnelle EtherCAT-netwerken
  • Functionele veiligheidsnormeringen IEC 61800-5-2 (SIL-3, Cat4 PL-e) & FSoE

De volgende veiligheidsfuncties zijn beschikbaar in alle Platinum drives:

 


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/www/www.eltrex-motion.com:/usr/share/php:/home/www/errorpages) in /home/www/www.eltrex-motion.com/www/wp-includes/functions.php on line 2101