Motion Control voor farmaceutische inspectie- en verpakkingsmachines

Servomotoren van Motor Power Company zijn ontworpen als specifieke oplossing voor machines in de voedings- en farmaceutische industrie, door hun zeer hoge dynamiek en flexibiliteit, het compacte en geavanceerde ontwerp en de energiezuinigheid. De motoren van MPC worden hier met succes toegepast in machines voor o.a. vullen, inspecteren, afdoppen, labelen en verpakken.

De direct aangedreven SKA DDR motoren zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge criteria die gesteld worden aan machines binnen veeleisende sectoren, van farmaceutisch tot voedingsmiddelen industrie.

Transmissieloze krachtige oplossing met hogere positienauwkeurigheid

Directe aandrijftechnologie is wat deze synchrone multi-pole brushless torque SKA DDR servomotoren onderscheidt. Ongekende prestaties qua koppel en acceleratie. Deze motoren geven veel betere resultaten en hogere nauwkeurigheden dan zou kunnen worden bereikt met conventionele power transmission systemen zoals tandwielkasten, riemen, poelies, enz. Veelzijdigheid is gegarandeerd door de combinatie van ruimtebesparende frameloze motoren en ready-to-use Power Pack-configuraties. Dit maximaliseren van de voordelen van mechanische integratie, maakt deze krachtige torque motoren ideaal voor technologische automatiseringsupgrades.

De SKA DDR-serie staat voor hoge prestaties, vereenvoudiging van het systeemontwerp, lager geluidsniveau, kostenreductie en eliminatie van mechanische transmissies.

SKA DDR koppel servomotoren met directe aandrijving - Kenmerken:

• 2 Nm tot 760 Nm nominaal koppel
• Thermische beveiligingsweerstand PT 1000
• NdFeB-magneten
• Isolatieklasse F
• IP65 (Power Pack-versie)
• Feedback: resolver, incrementele en absolute encoders, Hall-effectsensoren
• De Powerpack-versie van SKA DDR motoren wordt compleet geleverd met flens, lagers en feedback met aluminium deksel en vaste aansluitingen
• Verkrijgbaar in versies met holle as, uitgaande as en holle doorlopende as

Meer weten over de SKA DDR? Download hier de brochure.

Motor Power Company biedt niet alleen componenten, maar complete motion solutions, door direct drive motoren te combineren met een serie drives met hoge flexibiliteit en uitzonderlijke eigenschappen voor een breed scala aan toepassingen. Wilt u meer weten over Motor Power Company of hun waardevolle bijdrage aan de farmaceutische industrie? Klik hier voor meer informatie.