Redi-Rail Lineaire Geleidingen; nu ook 4-wielige en 5-wielige loopwagens

PBC Linear heeft de populaire Redi-Rail® lijn lineaire geleidingscomponenten uitgebreid. Alle metrische Redi-Rail maten beschikken nu ook over een 4-wielige en 5 wielige loopwagen. Deze productuitbreidingen biedt u nog meer voordelen op het gebied van ontwerpflexibiliteit, hogere belastingsclassificaties en aanzienlijke kostenbesparingen.

Met betrekking tot een verhoging van de belasting is het belangrijk om te weten hoe de toevoeging van de loopwielen de laadcapaciteiten beïnvloedt en welke loopwielen de lading ondersteunen op basis van de relatieve positie ten opzichte van de samenstelling. Wat dit voor u betekent, is dat, hoewel het draagvermogen aanzienlijk kan toenemen bij het toevoegen van loopwielen, de waarden in bepaalde gevallen niet veranderd bij het overschakelen van een loopwagen met 3 wielen naar een loopwagen met 4 wielen vanwege de opstelling van belaste en onbelaste loopwielen.

De extra flexibiliteit van meerdere loopwielen kan geld besparen bij ontwerpen waarbij een enkele loopwagen met 4 of 5 wielen de plaats kan innemen van twee loopwagens met 3 wielen. In sommige gevallen kan die besparing oplopen tot 25%. Een ander voordeel is dat de rail in de meeste ontwerpen waarschijnlijk korter zal zijn vanwege de vermindering van de ruimte die wordt ingenomen door een enkele loopwagen in plaats van twee loopwagens.

Voor meer informatie over loopwielbelastingen download het CRT Product Catalogus voor specificaties over alle Redi-Rail producten of neem contact met ons op.

Menu