Geïntegreerde HFI Motoren

Synchrone servo drives met krachtige motorsystemen en geïntegreerde elektronica voor gebruik bij 24 VDC of 48 VDC.
Deze zeer compacte motoren zijn geschikt voor peripheral applicaties in single of multi as systemen. Dankzij de hoge resolutie positiesensor worden deze motoren echt dynamische servosystemen. In combinatie met de sinusvormige stroomtoevoer van de motor is een constant en gelijkmatig koppel gegarandeerd en worden uitstekende resultaten bereikt.
De standaard uitvoering kan aangestuurd worden door middel van analoge/ digitale signalen of via de CANopen® interface.

Met behulp van een optionele veldbusmodule kunnen de motoren van de HFI-serie worden opgenomen in algemene, op Ethernet gebaseerde veldbussen, waaronder EtherCAT, PROFINET of EtherNet/ IP.
De drives ondersteunen volgende operating modes: profile position, profile velocity and profile torque mode. De profile position modus ondersteunt absolute en relatieve verplaatsingen. In single-turn-version wordt de homing uitgevoerd op eindschakelaars, tegen een mechanische stop of op de huidige positie.
De drives zijn optioneel verkrijgbaar met functionele veiligheidsoptie “STO”, gecertificeerd met een Performance-Level [e], cat. 3; SIL-3.
De elektrische verbinding gebeurt via een compacte, roterende connector uitgerust met een, twee of drie aansluitingen. Het aantal aansluitingen is afhankelijk van de versie van de motor. Daarnaast zijn optionele communicatie aansluitingen mogelijk met behulp van radiaal geplaatste connectoren. De drives configuratie gebeurt via een duidelijk en eenvoudig te gebruiken pc-software “DSerV” en via RS232.

Productkenmerken Van De Geïntegreerde HFI Motoren:

• Randapparatuur, geschikt voor meerdere applicaties
• Compact en krachtig ontwerp
• CANopen®, EtherCAT, PROFINET, EtherNet / IP
• Functionele veiligheidsoptie “STO”
• Positie sensor met hoge resolutie
• Sinusvormige stroomvoeding
• Diverse configuraties mogelijk
• Verkrijgbaar met planetaire vertraging en/ of houdrem

Menu