Meer Vermogen In Minder Ruimte Voor Extreme, Hoogbelaste Toepassingen

Thomson heeft onlangs de nieuwe Warner H-Track elektrische lineaire actuator met autonome hydraulische aandrijving uitgebracht om te voldoen aan de vraag naar betrouwbare, robuuste actuatoren. H-Track actuatoren zijn voorzien van gepatenteerde vloeistofaandrijvingen die onder extreem gebruik hoog belastbaar zijn, met een compactere configuratie dan andere actuatoren met dezelfde belastbaarheid en met een uitstekende vloeistofdichtheid en corrosiebestendigheid. Deze actuatoren kunnen worden gebruikt in uiteenlopende industriële toepassingen, waaronder bijv. sproeibalken, sneeuwschuivers, patiëntenliften en maaidekliften. De H-Track is hermetisch gesloten, vrij van verontreinigingen voor een lange levensduur en onderhoudsvrij.
Deze innovatieve actuator levert hydraulische prestaties zonder veel ruimte nodig te hebben en de kosten van een groter hydraulisch systeem. De H-Track maakt gebruik van een externe tandwielpomp die is aangesloten op een reservoir en de actuator, en is de meest slagvaste actuator van Warner. De pomp van de H-Track is gepolijst, gereinigd, gespoeld en onder vacuüm gevuld met ontgaste hydraulische vloeistof. De units weerstaan slip en houden zonder aansturing een last op zijn plaats tijdens omkering van de belasting, waardoor de H-Track standhoudt onder hoge windbelasting en abrupte of stuiterende lastwisselingen.

Bijzondere Eigenschappen Van De H-Track Actuator:

• De hydraulische aandrijving levert maximaal 21,35 kN aan kracht (4800 lbf) en snelheden van ca. 100 mm (4″) per seconde.
• De geanodiseerde aluminiumbehuizing is corrosiebestendig en beschermt tegen vuil, stof, vocht en vele agressieve stoffen.
• Temperatuurbereik van -26 ºC tot +65 ºC (-20 ºF tot +150 ºF). Standaard leverbaar in -40 ºC tot +54 ºC (-40 ºF tot +130 ºF) en -18 ºC tot +80 ºC (0 ºF tot +180 ºF).
• Standaard slaglengtes van 51, 102, 152, 203, 254, 305, 356, 406 mm (2″, 4″, 6″, 8″, 10″, 12″, 14″ en 16″).
• IP69K Dynamisch/IP67 statisch.
• De staaf vereist geen torsiebeperking.