Accountmanager – regio Noord-Oost Nederland

Word jij onze nieuwe Account Manager?

Wat ga je doen?

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding en instandhouding van de verkoop van producten en diensten aan onze klanten. Je informeert en adviseert de klant over nieuwe producten en je stelt volledige leveringsprogramma’s aan hen voor. Daarnaast zoek je samen met de Product Managers en Application Engineers naar het optimale product voor de klant.

Je gaat op bezoek bij bestaande en nieuwe klanten en maakt naderhand bezoekrapportages. Je denkt mee met de klant, ontwikkelt nieuwe strategieën en kunt deze omzetten in verkoop resultaten. Je bent verantwoordelijk voor je verkoopbudget en rapporteert hierover aan de General Manager. Alle offertes en lopende projecten registreer je conform de richtlijnen en je woont sales meetings en producttrainingen bij.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je hebt een sterk commercieel profiel met affiniteit voor techniek. Je bent mondeling erg sterk en je bent goed in het opbouwen en onderhouden van relaties. Je kunt goed samenwerken en je bent klant- en resultaatgericht. Daarnaast heb je HBO werk- en denkniveau in een bij voorkeur technische opleiding (elektrotechniek of elektromechanica). En je hebt minimaal 2 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare technische commerciële functie.

Wat krijg je van ons?

Een leuke baan bij een snel groeiende organisatie; de omgeving is complex door de veelheid aan bedrijven en de internationale setting, maar de Eight Lakes group is een hechte club waar een goede sfeer hangt. Het salaris is gebaseerd op je opleiding en werkervaring. Uiteraard zijn de overige arbeidsvoorwaarden marktconform. We hebben 27 vakantiedagen, een prima pensioen en organiseren regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers.

Vragen?

Voor vragen over deze vacature of over de procedure kun je contact opnemen met Felicia Martens (HR Officer) via telefoonnummer 076 – 57 82 000.

Interesse?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu