Mechanical support

Eltrex Motion adviseert u graag over de best passende mechanische technologie ten aanzien van:

  • Tandriem modules
  • Kogelomloopspindels
  • Rechtgeleidingen
  • Elektrische cylinders
  • Lineaire motoren

Daarnaast beschikt Eltrex Motion over engineers en specialisten met kennis van motoren en gearboxes om u van advies te voorzien over de voor u meest geschikte combinatie motor en/ of gearbox. Om garant te staan voor kwaliteit, werken wij samen met diverse vooraanstaande producenten.

Electrical support

Wij bieden u advies over controllers, drives, I/O, kabels en accessoires en welke voor u het meest geschikt is. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met bedraden van bijvoorbeeld Estop, eindschakelaars, I/O, EMI issues etc. Tevens zijn de configuratie en de tuning/ inbedrijfname van het complete systeem onderdelen waar wij u bij kunnen assisteren om er zeker van te zijn dat alles voldoet aan de door u gestelde bewegingseisen.

Software support

Eltrex Motion assisteert u tijdens het complete proces van ontwikkeling naar prototyping en productie. Hierbij kunnen wij uw engineers ondersteunen bij het gebruik van de meegeleverde software. Bovendien kunnen wij u voorzien in het ontwikkelen en leveren van bijvoorbeeld een HMI. Binnen Eltrex Motion B.V. is in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan in het ontwikkelen van dergelijke HMI-applicaties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van VB.NET (Visual Basic), LabVIEW en programmeerbare touchscreens.

Service en onderhoud op locatie

Onze service engineers ondersteunen bij de inbedrijfstelling, maar zijn ook beschikbaar bij een storing aan uw systeem of machine. Zij zullen de storing analyseren en indien mogelijk direct verhelpen. Dit kunnen zowel door Eltrex Motion als door derden geleverde systemen of machines zijn. Preventief (jaarlijks) onderhoud kan door onze engineers ingepland worden.