Motors

Kloppend hart

Een motor is het kloppend hart van een apparaat of machine. Prestaties en nauwkeurigheid zijn hiervan afhankelijk. De selectie van de juiste motor is dan ook cruciaal.

Eltrex Motion adviseert u graag over de beste motor voor uw toepassing. Ook kunnen we de motor integreren in het eindproduct of zelfs de complete oplossing verzorgen van concept tot ingebruikname. Daarnaast kunt u voor add-ons bij ons terecht. We bieden namelijk een breed scala aan gearboxes, feedbacksystemen, randapparatuur en instrumenten.

Breed assortiment

Op het gebied van motoren is ons aanbod zeer groot. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit geïntegreerde motoren, stappenmotoren, borstelloze motoren en servomotoren. Elk type motor heeft zijn eigen voor- en nadelen. Aspecten als de prestaties, betrouwbaarheid en levensduur kunnen per type en per model flink verschillen.

Ook het toepassingsgebied speelt mee bij de keuze. Zo moet een motor voor een assemblagerobot in een autofabriek aan totaal andere eisen voldoen dan een motor in een koffieautomaat. Wij adviseren u hier graag over.