Motion Projects

Complete oplossingen

Bij het ontwerp van een machine of apparaat komen tal van belangrijke keuzes kijken. Welke motor is het meest geschikt voor uw toepassing? Welke motion controller biedt de gewenste functionaliteit? Wat zijn de belangrijkste eisen aan de applicatie? En wat is de toegevoegde waarde van bijvoorbeeld remote maintenance en beheer?

Het zijn slechts enkele vragen die Eltrex Motion voor u kan beantwoorden. De wereld van aandrijf- en positioneertechniek kent voor ons namelijk geen geheimen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Hoe complex uw project op het gebied van apparaat- en machinebouw ook is, wij kunnen altijd aan uw wensen voldoen. Daarvoor hebben we alle expertise in huis. Met gedegen advies, geavanceerde diensten en hoogwaardige componenten ondersteunen we u van concept tot ingebruikname.

Projectmanagement

Eltrex Motion is niet alleen distributeur van vele kwaliteitsmerken. We zijn ook gespecialiseerd in het ontwerpen van machines en apparaten, applicatieontwikkeling en het integreren van componenten. Technische expertise combineren we met doordacht projectmanagement.

We werken intensief samen met de klant. Uw applicatiewensen staan immers centraal. Bovendien blijven we na de oplevering graag nauw betrokken. U kunt hierbij denken aan technische ondersteuning en advisering voor verdere optimalisatie.

Uitgebreide branchekennis

Uw project is bij ons in goede handen. Onze oplossingen hebben hun weg gevonden naar organisaties die actief zijn in uiteenlopende markten zoals defensie, landbouw en de verpakkingsindustrie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over onze producten, diensten en eerdere projecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.