Wij zijn Eltrex Motion.

Wij kennen en begrijpen de laatste ontwikkelingen in motion control en zorgen er voor altijd bij te zijn. Wij hebben er plezier in om met u te praten over de best mogelijke oplossingen. U bent in beweging, u aanpassend aan de vraag van morgen. Net zoals wij.

Hoe kunnen we u het beste van dienst zijn?

Onze kernwaarden
Omgevingsbewustzijn

De wereld om ons heen veranderd. Standaarden, eisen en specificaties veranderen mee. Daar zijn wij ons bewust van. We zijn geïnteresseerd in u en uw klanten en vertalen uw vragen naar mogelijke oplossingen.

Klantgericht

Wij onderzoeken uw vragen, en stellen tegenvragen om zo tot een optimale oplossing te kunnen komen. Dat kan zijn op technisch vlak, maar ook op economisch vlak. Wat uiteindelijk voor u en uw klanten het beste is.

Samenwerken

Bij elke vraagstelling dan wel probleemstelling werken wij graag met u samen. Eenvoudig omdat de som der delen opgeteld altijd meer opbrengt dan ieder onderdeel separaat. De sleutel van ons en dus ook uw succes is samenwerking.

Focus op het resultaat

We zullen blijven zoeken naar de oplossing, resultaat-gedreven als we zijn. We willen ook buiten de gangbare paden gaan, om zo tot die optimale oplossing te komen. Het resultaat moet goed voor u en voor ons zijn.

Met wat kunnen we u ondersteunen?

Wij kunnen u met plezier ondersteunen met :
  • Onze account managers, uw contact binnen ons bedrijf waar u alles aan kunt vragen;
  • Onze product managers, technisch sterk en specialistische kennis van onze producten;
  • Ons application engineering team, voor elke vraag op het gebied van motion control zowel op mechanisch, motorisch of elektronisch vlak. Ze staan voor u klaar;
  • Ons technisch forum, waardoor u direct contact kunt opnemen met ons application engineeringsteam.