Engineering

Wij zijn engineers in hart en nieren en streven ernaar om onze kennis continu up-to-date te houden en te verbeteren. Door trainingen, opleidingen, beurzen, seminars, etc. zoeken we continu naar innovaties die onze klanten verder helpen. Deze kennis delen we niet alleen bij het opstarten en begeleiden van motion projecten, maar ook middels ons Tech forum, voor en door engineers opgezet. Naast ons forum vindt u hier ook een schat aan documentatie van onze partners en interessante blogs geschreven door onze engineers.

Design & Prototyping

Engineering is het hart van Eltrex Motion. Onze engineers zijn al tijdens de ontwerpen prototypefase betrokken bij het tot stand komen van de klantapplicatie. We denken mee, zoeken naar de juiste oplossing en bieden de mogelijkheid om oplossingsrichtingen te testen en te evalueren. Ook ontwikkelen we – indien gewenst – klantspecifieke componenten zoals b.v. een custom PCB, wanneer geen standaardoplossing voorhanden is.

Klanten schakelen ons in om bestaande motion applicaties te evalueren, daar waar men door veranderende omstandigheden met nieuwe uitdagingen geconfronteerd wordt. Samen met de klant maken we analyses en zoeken we naar de best mogelijke oplossing. Uiteraard zijn onze specialisten ook voor andere motion vraagstukken in te zetten. Neem gerust contact met ze op. Ze zijn bereikbaar via nummer +31 76 789 0030.

Engineering Portal

Wij vergaren veel kennis op het gebied van motion en delen deze kennis graag met onze klanten. Op ons Tech forum, voor engineers door engineers, bieden we klanten van Eltrex Motion exclusief toegang tot deze kennis. Op deze portal hebben we drie rubrieken, namelijk een FAQ, een Knowledge Base en het Tech Forum. In de FAQ plaatsen we vragen van klanten die regelmatig terugkomen. De Knowledge Base is een steeds groeiende verzameling van kennisdocumenten en manuals, die regelmatig geupdate worden.

Voor specifieke vragen hebben we het interactieve Tech Forum opgezet. Niet alleen onze specialisten kunnen hier uw vragen beantwoorden, maar ook u of andere engineers die lid zijn kunnen hier antwoorden plaatsen of reageren op vragen. Daarnaast vindt u regelmatig blogs op dit portal, die diverse technische topics behandelen.