'Get yourself updated!'

De ontwikkelingen binnen de professionele en high tech industrie volgen elkaar snel op en dat brengt veel nieuwe producten en innovaties met zich mee. We houden u hiervan graag op de hoogte middels onze nieuwsrubrieken en nieuwsbrieven.

De encoders van Precizika Metrology

De Precizika Metrology  foto-elektrische encoder werkt volgens het principe van lichtmodulatie of magnetische technologie en een combinatie van permanente magneten en magnetische sensoren om beweging en positie te detecteren.

Read More

Krachtige veerbelaste tandrem als alternatief voor conventionele permanent magneetrem

Veiligheidscomponent met “tanden”.

De snel groeiende robotica-markt, maar ook andere veeleisende industrieën, vereisen aandrijfcomponenten met steeds hogere vermogensdichtheden en veiligheidsfuncties. Om deze uitdagingen doelgericht aan te kunnen, biedt de machinefabriek Mönninghoff een bijzonder ruimtebesparende en toch zeer krachtige veerbelaste tandrem als het perfecte alternatief voor conventionele permanentmagneetremmen.

Read More

Micro Motion Systems

Slotless en coreless motoren

In deze motorserie van onze partner Moons wordt een gepatenteerde ijzerloze anker wikkeling gebruikt. Het voordeel van dit speciale ontwerp is de hoge vermogensdichtheid, de hogere snelheden, de hoge koppels en het lage geluidsniveau.

Read More

Washdown bij flessenvul automatisering

Een fabrikant van flessenvul machines ervaarde na het schoonmaakproces van zijn machines problemen met de lineaire kogellagers. Het reinigingsmiddel dat werd gebruikt, haalde de smering uit de lineaire kogellagers weg. Ben je benieuwd welke oplossing we hebben gebruikt om dit probleem op te lossen in de washdown-omgeving?

Read More

Gold Oboe 16/230 van Elmo Motion Control

Compacte AC-aandrijving met ultrahoge stroomsterkte

De Gold Oboe-serie van rechtstreeks op netstroom aangesloten intelligente hoogspanningsservoaandrijvingen is leverbaar in stroomsterktes tot 16 A/230 VAC (tot 5 kW).
Elmo Motion Control (Elmo), een toonaangevende leverancier van geavanceerde verplaatsingssystemen, introduceert de ultrahoge-stroom Gold-Oboe-versie. Dit stelt machinebouwers in staat om servomotoren met een hoog koppel aan te sturen, maar die desondanks weinig inbouwruimte vragen.

Read More
Menu