'Get yourself updated!'

De ontwikkelingen binnen de professionele en high tech industrie volgen elkaar snel op en dat brengt veel nieuwe producten en innovaties met zich mee. We houden u hiervan graag op de hoogte middels onze nieuwsrubrieken en nieuwsbrieven.

Grote kracht in een compact pakket voor uw moeilijkste applicaties

De nieuwe Electrak®MD actuatoren zijn slimme elektrische lineaire actuatoren met een uitstekende vermogensdichtheid en bestand tegen de moeilijkste omstandigheden.

Ontworpen als kleiner familielid van de populaire Electrak HD-actuator, leveren de nieuwe Electrak slimme elektrische lineaire MD-actuatoren veel kracht in vergelijking met hun compacte afmetingen en presteren ze onverzettelijk en onderhoudsvrij onder de moeilijkste condities.

Read More

Servo-aandrijvingen voor in ruige condities/ omgevingen

Servoaandrijvingen die alle condities en elke toepassing kunnen doorstaan. Extreme duurzaamheid, uiterst nauwgezet energiebeheer en hoge bewegingsprecisie zijn essentiële kenmerken in de ontwikkeling van hoogwaardige, betrouwbare industriële, commerciële of militaire applicaties.

Read More

Het applicatiesysteem ontwerp voor windturbines

Technische beschrijving

Windturbines zijn roterende machines die kinetische energie van wind omzetten in mechanische energie die vervolgens wordt omgezet in elektriciteit. In deze systeemoplossing sturen servoaandrijvingen de wieken zodanig aan dat die voortdurend van hoek veranderen in de luchtstroom, zodat een constant toerental wordt aangehouden.

Read More

De encoders van Precizika Metrology

De Precizika Metrology  foto-elektrische encoder werkt volgens het principe van lichtmodulatie of magnetische technologie en een combinatie van permanente magneten en magnetische sensoren om beweging en positie te detecteren.

Read More

Krachtige veerbelaste tandrem als alternatief voor conventionele permanent magneetrem

Veiligheidscomponent met “tanden”.

De snel groeiende robotica-markt, maar ook andere veeleisende industrieën, vereisen aandrijfcomponenten met steeds hogere vermogensdichtheden en veiligheidsfuncties. Om deze uitdagingen doelgericht aan te kunnen, biedt de machinefabriek Mönninghoff een bijzonder ruimtebesparende en toch zeer krachtige veerbelaste tandrem als het perfecte alternatief voor conventionele permanentmagneetremmen.

Read More
Menu