'Get yourself updated!'

De ontwikkelingen binnen de professionele en high tech industrie volgen elkaar snel op en dat brengt veel nieuwe producten en innovaties met zich mee. We houden u hiervan graag op de hoogte middels onze nieuwsrubrieken en nieuwsbrieven.

Eltrex Motion treedt toe tot Brainport Industries

Eltrex Motion is lid geworden van Brainport Industries. “Brainport Industries is wereldwijd een toonaangevende, open supplychain voor hightechbedrijven, en heeft de ambitie om zich verder te ontwikkelen en verder te groeien. Aan die ontwikkeling leveren wij graag onze bijdrage”, zegt Coen Waltman, Director van Eltrex Motion.

Lees meer

Coming Soon – Platinum Cimbasso

De Platinum Cimbasso is een servoaandrijving met hoge vermogensdichtheid die topprestaties, functionele veiligheid, geavanceerde netwerken, een volledig uitgeruste motion controller en lokale intelligentie biedt.

Lees meer

Geïntegreerde servomotoren voor mobiele robots

Het hart van de robotbeweging wordt gevormd door elektromotoren die de hoofdaandrijfmotoren aandrijven voor de voor- en achterwaartse beweging en de besturing. Elektromotoren worden ook gebruikt voor de materiaalbehandelingsassen voor het heffen, vastklemmen en vastgrijpen van de lading tijdens het verplaatsen naar verschillende locaties.

Lees meer

Master controller FCT640 modulair

Voor industriële motion control biedt CMZ FCT640 programmeerbare plc-controller: een nieuwe generatie modulaire, compacte en hoogwaardige controllers op basis van CODESYS 3.5 met geïntegreerde I/O’s. Het technologisch hart van de PLC controller is volledig bedacht en ontwikkeld door CMZ.

Lees meer

HFI-serie van ENGEL

De synchrone actuatoren van de ENGEL Elektroantriebe HFI-serie zijn de compacte actuatoroplossing met een of meer assen, geschikt voor een veelvoud aan toepassingen binnen diverse industrieën. Uitgerust met geïntegreerde besturingselektronica en een STO-veiligheidsfunctie, zijn deze aandrijvingen verkrijgbaar met een nominaal vermogen tot ongeveer 600 watt en met nominale koppels tot 1,8 Nm voor gebruik bij 24VDC of 48VDC.

Lees meer
Menu