'Get yourself updated!'

De ontwikkelingen binnen de professionele en high tech industrie volgen elkaar snel op en dat brengt veel nieuwe producten en innovaties met zich mee. We houden u hiervan graag op de hoogte middels onze nieuwsrubrieken en nieuwsbrieven.

De kleinste servotechnologie ter wereld

De Platinum Twitter is ‘s werelds kleinste, krachtigste servo drive en behoort tot Elmo’s bekende Innovative Platinum-serie. Deze Platinum Twitter levert optimale servo-prestaties, ultrasnelle netwerken, verhoogde verwerkingskracht en een bijzonder rijke feedback support.

Lees meer

Gevolgen van de wereldwijde Corona pandemie

Aan het begin van 2021 is de elektronica- en apparatenbouwindustrie geconfronteerd met een wereldwijd tekort aan cruciale componenten. De oorzaken van deze tekorten liggen vooral in een combinatie van enerzijds de effecten van het Covid-19 virus op de productie bij belangrijke leveranciers, anderzijds een globaal tekort in de fabricage van halfgeleiders en ruwe materialen alsmede de groei in de vraag naar applicaties gebaseerd op deze technologie.

Lees meer

Redi-Rail Lineaire Geleidingen; nu ook 4-wielige en 5-wielige loopwagens

PBC Linear heeft de populaire Redi-Rail® lijn lineaire geleidingscomponenten uitgebreid. Alle metrische Redi-Rail maten beschikken nu ook over een 4-wielige en 5 wielige loopwagen. Deze productuitbreidingen biedt u nog meer voordelen op het gebied van ontwerpflexibiliteit, hogere belastingsclassificaties en aanzienlijke kostenbesparingen.

Lees meer

Elektrische kabelhaspels & roterende vloeistof koppelingen

Er zijn enorm veel soorten kabelhaspels, van eenvoudige toepassingen voor huishoudelijk gebruik tot complexe toepassingen in havens en offshore-olieplatforms. De overeenkomst tussen beiden soorten kabelhaspels is, ongeacht de uiteindelijke toepassing, het gebruik van een slip ring ook wel sleepring genoemd.

Lees meer
Menu