'Get yourself updated!'

De ontwikkelingen binnen de professionele en high tech industrie volgen elkaar snel op en dat brengt veel nieuwe producten en innovaties met zich mee. We houden u hiervan graag op de hoogte middels onze nieuwsrubrieken en nieuwsbrieven.

Gevolgen van de wereldwijde Corona pandemie

Aan het begin van 2021 is de elektronica- en apparatenbouwindustrie geconfronteerd met een wereldwijd tekort aan cruciale componenten. De oorzaken van deze tekorten liggen vooral in een combinatie van enerzijds de effecten van het Covid-19 virus op de productie bij belangrijke leveranciers, anderzijds een globaal tekort in de fabricage van halfgeleiders en ruwe materialen alsmede de groei in de vraag naar applicaties gebaseerd op deze technologie.

Read More

Redi-Rail Lineaire Geleidingen; nu ook 4-wielige en 5-wielige loopwagens

PBC Linear heeft de populaire Redi-Rail® lijn lineaire geleidingscomponenten uitgebreid. Alle metrische Redi-Rail maten beschikken nu ook over een 4-wielige en 5 wielige loopwagen. Deze productuitbreidingen biedt u nog meer voordelen op het gebied van ontwerpflexibiliteit, hogere belastingsclassificaties en aanzienlijke kostenbesparingen.

Read More

Elektrische kabelhaspels & roterende vloeistof koppelingen

Er zijn enorm veel soorten kabelhaspels, van eenvoudige toepassingen voor huishoudelijk gebruik tot complexe toepassingen in havens en offshore-olieplatforms. De overeenkomst tussen beiden soorten kabelhaspels is, ongeacht de uiteindelijke toepassing, het gebruik van een slip ring ook wel sleepring genoemd.

Read More

Motion Control voor farmaceutische inspectie- en verpakkingsmachines

Servomotoren van Motor Power Company zijn ontworpen als specifieke oplossing voor machines in de voedings- en farmaceutische industrie, door hun zeer hoge dynamiek en flexibiliteit, het compacte en geavanceerde ontwerp en de energiezuinigheid. De motoren van MPC worden hier met succes toegepast in machines voor o.a. vullen, inspecteren, afdoppen, labelen en verpakken.

Read More
‘We streven naar een individuele eibehandeling’

Sanovo zet verpakkingen in de juiste positie met motorset Eltrex

De eiersorteermachines van Sanovo kunnen honderdduizenden eieren per uur inspecteren en sorteren. En ervoor zorgen dat de eieren in de juiste verpakking terechtkomen, met behoud van de mogelijkheid om de herkomst van ieder afzonderlijk ei te traceren. Samen met Eltrex Motion ontwierp Sanovo een nieuw motorconcept dat ervoor zorgt dat de verpakkingen altijd in de juiste positie op de transportbaan staan.

Read More

M2DC serie DC Low-Voltage & M2DV serie Servo Motors

De M2DC serie Low-Voltage servo motoren zijn ontworpen voor hoogwaardige veeleisende toepassingen. Geschikt voor 24-80 VDC input en aangestuurd door servodrives uit de M2DC serie. De M2DV serie AC servo motoren zijn ontworpen voor krachtige toepassingen en worden aangestuurd door servodrives uit de M2DV serie.

Read More
Menu