'Get yourself updated!'

De ontwikkelingen binnen de professionele en high tech industrie volgen elkaar snel op en dat brengt veel nieuwe producten en innovaties met zich mee. We houden u hiervan graag op de hoogte middels onze nieuwsrubrieken en nieuwsbrieven.

Sanovo zet verpakkingen in de juiste positie met motorset Eltrex

‘We streven naar een individuele eibehandeling’

De eiersorteermachines van Sanovo kunnen honderdduizenden eieren per uur inspecteren en sorteren. En ervoor zorgen dat de eieren in de juiste verpakking terechtkomen, met behoud van de mogelijkheid om de herkomst van ieder afzonderlijk ei te traceren. Samen met Eltrex Motion ontwierp Sanovo een nieuw motorconcept dat ervoor zorgt dat de verpakkingen altijd in de juiste positie op de transportbaan staan.

Read More

M2DC serie DC Low-Voltage & M2DV serie Servo Motors

De M2DC serie Low-Voltage servo motoren zijn ontworpen voor hoogwaardige veeleisende toepassingen. Geschikt voor 24-80 VDC input en aangestuurd door servodrives uit de M2DC serie. De M2DV serie AC servo motoren zijn ontworpen voor krachtige toepassingen en worden aangestuurd door servodrives uit de M2DV serie.

Read More

Nieuwe “all-in-one” multi-axis drive van Galil

Galil introduceert met trots de nieuwe “all in one” multi-axis drive voor de DMC-41×3 en DMC-40×0 series. Deze meerassige aandrijfmodule is de totaaloplossing voor klanten die de mogelijkheid willen hebben één configuratie voor meerdere applicaties te gebruiken of met de drives verschillende type motoren aan te kunnen sturen.

Read More

Elmo Motion Control Platinum serie veilige servobesturingen

Deze nieuwe Platinum serie is een natuurlijke evolutie van Elmo’s bekroonde Gold-lijn. Ze zijn het antwoord op de groeiende vraag vanuit OEM’s naar veiligere, slimmere, kleinere en snellere servobesturingen met hogere functionaliteit. Het is een ongeëvenaarde oplossing voor kritische applicaties die extreem nauwkeurige positioneringen vereisen.

Read More
Menu