'Get yourself updated!'

De ontwikkelingen binnen de professionele en high tech industrie volgen elkaar snel op en dat brengt veel nieuwe producten en innovaties met zich mee. We houden u hiervan graag op de hoogte middels onze nieuwsrubrieken en nieuwsbrieven.

Eltrex van start in Frankrijk

Het succes van Eltrex Motion in de Benelux krijgt navolging in Frankrijk. Op 1 juli 2022 ging Eltrex France officieel van start. Het nieuwe bedrijf staat onder leiding van Coen Waltman, tevens Director van Eltrex Motion in de Benelux. Marc Rea is in Frankrijk verantwoordelijk voor sales.

Lees meer
Breda Robotics

Eltrex Motion wordt lid van Breda Robotics

Afgelopen mei is Eltrex Motion lid geworden van Breda Robotics. Breda Robotics is een initiatief van diverse roboticabedrijven, Avans Hogeschool, de gemeente Breda en REWIN. Samen willen zij middels een Smart Industry Fieldlab robotisering in West-Brabant stimuleren.

Lees meer

Vaxtractor trekt 250 injectiespuiten per uur op

Grootschalige vaccinatiecampagnes worden gekenmerkt door complexe logistieke processen. Zo moeten zorgmedewerkers niet alleen de prikken zetten, maar de injectiespuiten ook vullen. Dit ‘optrekken’ is een tijdrovende en kostbare klus die uiterst nauwkeurig moet gebeuren. Atlas biedt hulp met de Vaxtractor die met een uiterste precisie 250 spuiten per uur optrekt.

Lees meer

Eltrex Motion treedt toe tot Brainport Industries

Eltrex Motion is lid geworden van Brainport Industries. “Brainport Industries is wereldwijd een toonaangevende, open supplychain voor hightechbedrijven, en heeft de ambitie om zich verder te ontwikkelen en verder te groeien. Aan die ontwikkeling leveren wij graag onze bijdrage”, zegt Coen Waltman, Director van Eltrex Motion.

Lees meer

Coming Soon – Platinum Cimbasso

De Platinum Cimbasso is een servoaandrijving met hoge vermogensdichtheid die topprestaties, functionele veiligheid, geavanceerde netwerken, een volledig uitgeruste motion controller en lokale intelligentie biedt.

Lees meer