Randapparatuur

Eltrex Motion biedt een brede range aan randapparatuur, waaronder multi-function single-board computers, embedded I/O kaarten, robuuste subsystems en power supplies, evenals motionsimulatie- en meetinstrumentatie. We leveren een zeer brede keuze aan standaard off-the-shelf producten, maar bieden ook de mogelijkheid deze producten naar klant specificatie aan te passen. Alle embedded producten zijn verkrijgbaar met passieve of inductieve koeling en voor een standaard of uitgebreid temperatuur bereik. De instrumenten zijn geschikt voor de zwaarste omstandigheden en zelfs gecertificeerd voor militair gebruik en toepassing in de luchtvaart.

Een overzicht:

  • Rugged VPX Power Supplies
  • Rugged Ethernet Switches
  • Single-Function I/O Boards

Multifunction I/O Boards

We bieden een verscheidenheid aan robuuste embedded boards – zowel multifunctionele IO-kaarten als single board-computers in OpenVPX-, cPCI-, VME- en PCI / PCIe-vormfactoren. In combinatie met onze slimme functiemodules voldoen ze aan een breed scala aan complexe en tijdkritische gevoel- en responsvereisten voor I / O-intensieve, kritieke toepassingen.

Deze boards zijn speciaal ontworpen voor de meest veeleisende defensie-, commerciële ruimtevaart- en industriële toepassingen en zijn gebouwd met een modulaire IO-benadering die de implementatie van op COTS gebaseerde, met hoge dichtheid, voor SWaP geoptimaliseerde oplossingen versnelt.

Single Board Computers

Modulaire 3U- en 6U Single Board Computers met configureerbare, intelligente multifunctionele I / O – alles op één board

We bieden een uitgebreide reeks aanpasbare, 3U cPCI, 3U VPX en 6U VME, robuuste Single Board Computers (SBC’s) die speciaal zijn ontworpen voor zware, SWaP-beperkte omgevingen in een reeks veeleisende, ingebedde computertoepassingen voor defensie, commerciële ruimtevaart en industriële toepassingen. Deze commerciële Off-the-Shelf (COTS) en gemodificeerde COTS SBC’s zijn gebaseerd op de nieuwste Intel®, NXP (PowerPC ™) en ARM® Cortex®-A9-processors, die elk unieke voordelen bieden in geïmplementeerde applicaties.

Configuraties op maat – aanpasbare architectuur

Gebouwd op de unieke Configurable Open Systems Architecture™ (COSA®), kunt u kiezen uit meer dan 70 slimme I / O-, communicatie- en Ethernet-switchfuncties voor de hoogste bouwdichtheid en de grootste flexibiliteit van elke SBC in de branche. We integreren uw keuze van SBC- en I / O-functies om snel te voldoen aan uw robuuste systeemvereisten. Deze zeer adaptieve, plug-and-play-architectuur maakt de weg vrij voor uitzonderlijk configureerbare hardware die kan worden gebruikt voor een breed scala aan applicaties en biedt slimmere, snellere, kleinere systemen die uw Time-to-Mission™ versnellen.

Robuuste COTS Systemen

Embedded Systems Solutions voor veeleisende omgevingen

De moderne, op sensoren gebaseerde systemen van vandaag moeten continu grote hoeveelheden realtime gegevens van verschillende bronnen verzamelen, verwerken en delen – en met een hoge mate van paraatheid. Onze robuuste systemen zijn ontworpen om snelle, betrouwbare toegang te bieden tot sensorgebaseerde informatie in de meest veeleisende omgevingen, terwijl de afmetingen, het gewicht en het stroomverbruik worden geoptimaliseerd.

Robuuste voedingen voor veeleisende omgevingen

We bieden ook een volledige lijn van commerciële off-the-shelf (COTS), gemodificeerde COTS en aangepaste voedingen – inclusief configuraties die voldoen aan de eisen van VME, cPCI en VPX (VITA 62). Ze voldoen allemaal aan milieunormen die zijn ontworpen voor ruwe omgevingen, waaronder MIL-STD-810G, VITA 47 en MIL-STD-901. Onze robuuste voedingen hebben ook geïntegreerde EMI-filters volgens MIL-STD-461-normen.

Deze voedingen met hoge dichtheid zijn speciaal ontworpen voor robuuste defensie-, industriële en commerciële toepassingen die onder extreme omstandigheden werken en bieden aanzienlijke kostenvoordelen en leveren COTS-oplossingen die de implementatie van voor SWaP geoptimaliseerde systemen in lucht-, land- en zeesystemen versnellen. Beschikbare vormfactoren zijn onder meer 3U-, 6U-, Brick- en Standalone-units.

Robuuste VPX-voedingen

We bieden COTS- en gemodificeerde COTS-voedingen en converters die rechtstreeks op het standaard 3U- en 6U VPX-chassis worden aangesloten en via warmtegeleiding worden gekoeld via de kaartrand / wedgelock. Met hun geavanceerde ontwerp hebben deze robuuste converters een ingang van +28 VDC, een ingang van +270 VDC of een driefasige AC-ingang. Deze kant-en-klare oplossingen voor VITA 46.0- en VITA 65-systemen zijn compatibel met VPX-specificaties; alle VITA-standaard I / O, signalen en functies ondersteunen; en voldoen aan de mechanische en elektrische vereisten van VITA 62 voor modulaire voedingen.

De VPX-familie van energieproducten omvat een verscheidenheid aan standaardfuncties, waaronder continue ingebouwde achtergrondtest (BIT); foutdetectie op afstand; en bescherming tegen transiënten, overspanning, overstroom, kortsluiting en te hoge temperatuur. Deze intelligente ontwerpen hebben ook de flexibiliteit om aan speciale behoeften te voldoen. Optioneel huidig aandeel is beschikbaar op de belangrijkste uitgangen.

Robuuste Ethernet-switches

We bieden op zichzelf staande, Layer 3 beheerde Ethernet-switches van nanogrootte die tot 16 poorten van 10/100/1000 Base-T Gigabit Ethernet-poorten en vier (4) optionele 10 Gigabit 850 nm glasvezelpoorten biedt. Daarnaast is er één Gigabit Ethernet- en één RS-232-poort voor onderhoud / configuratie-interface.

Ook leveren we robuuste, compacte Ethernet-switches met grote prestaties in een kleine footprint. Als u een Gig-E, Layer 2+ schakeloplossing nodig heeft die ook vier kanalen RS232 / 423/422/485 seriële communicatie biedt, overweeg dan de RESIU31. Het biedt 12 poorten van 10/100/1000 Base-T Layer 2+ Ethernet.

Single-Function I / O-kaarten

We bieden en blijven ondersteuning bieden voor primaire of enkelvoudige I / O-kaarten die zijn ontworpen voor een specifieke, enkelvoudige toepassing. Op basis van de gespecialiseerde toepassing zelf, van de interfaceconnectoren via het moederbord tot de specifieke functie, gaan deze kaarten doorgaans in op de uitdagingen voor integratie van I / O-functies die een hogere stroomcapaciteit, lay-out en / of aardingsvereisten vereisen. Ze zijn speciaal ontworpen voor robuuste defensie, commerciële ruimtevaart en industriële toepassingen.

Benchtop en VXI-instrumenten

We bieden een breed assortiment Benchtop- en VXI-kaartgebaseerde bewegingssimulatie- en meetinstrumenten, speciaal ontworpen voor defensie, commerciële ruimtevaart en industriële toepassingen. Bekend om hun beste prestaties, worden deze innovatieve en zeer betrouwbare instrumenten door klanten over de hele wereld gebruikt in een breed scala aan programma’s. Typische toepassingen zijn onder meer ontwerp; simulatie; productie test; en kalibratie van systemen in de lucht, op de grond en aan boord zoals navigatiebesturing, signaaloverdracht, vuurbesturing, LVDT / RVDT-simulatie en testen. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Innovatieve circuitontwerpen
  • Strenge selectie van componenten
  • Ultiem in nauwkeurigheid, snelheid, herhaalbaarheid, programmeerbaarheid en betrouwbaarheid

Onze instrumenten zijn in de praktijk bewezen gedurende vele jaren van gebruik en zijn de industriestandaard geworden. Al het productie-, test- en inspectiepersoneel van onze fabrikant is gecertificeerd volgens IPC-A-610-normen via de American Society for Quality (ASQ), en onze apparatuurkalibratieprocedures voldoen aan de vereisten van ANSI / NCSL-Z540, gebruikmakend van normen die herleidbaar zijn tot NIST .

Monitoren en flitsers

We bieden een breed scala aan COTS- en aangepaste vermogensmonitors, tijdvertragingsrelais en flitsers, speciaal ontworpen voor robuuste defensie- en industriële toepassingen.

Vermogensmonitors

Onze Intelligent Power Monitors (iPM) voldoen allemaal aan de MIL-normen. Ze bieden prestatieprestaties van AC-spanning, DC-spanning, frequentie en fase, en geven een relaisalarm af wanneer de bewaakte parameter buiten de specificaties valt.

Tijdvertragingsrelais

Wij bieden in het veld verstelbare vertragingsrelais met wisselstroom en gelijkstroom. Deze variabele, zeer betrouwbare apparaten worden gebruikt in toepassingen zoals sequentiebepaling van gebeurtenissen, alarmbediening en instrumentbediening, waarbij nauwkeurige tijdsintervallen vereist zijn.

Flitsers

Wij bieden algemene, AC- en DC-aangedreven flitsers. Deze solid-state, hermetisch afgesloten apparaten zorgen voor een lage stroomsterkte en hoge betrouwbaarheid. Typische toepassingen zijn onder meer periodieke in- en uitschakelwaarschuwingslichten en indicatielampjes voor navigatie en positie.

Synchro / ARINC 429 / brandstofstroommodules

We bieden een grote verscheidenheid aan op zichzelf staande, op afstand monteerbare signaalomvormermodules:

  • Synchro / resolver-versterkers
  • Synchro / resolver converters
  • ARINC 429-naar-synchro-converters
  • Tweede harmonische brandstofstroomconverters

De in de praktijk bewezen ontwerpen en zorgvuldig geselecteerde componenten zorgen voor zeer betrouwbare prestaties. Deze modules van militaire kwaliteit zijn speciaal ontworpen voor robuuste defensie- en industriële toepassingen.

Industriële automatie

Wij bieden een verscheidenheid aan resolver-gebaseerde Astrosystems motion control-oplossingen voor de verpakking, materiaalbehandeling en geautomatiseerde productie-industrie. Onze innovatieve productlijnen, speciaal ontworpen voor robuuste defensie- en industriële toepassingen, omvatten enkel- en meerassige synchronisatoren, eindschakelaars, encoders, positiesensoren en potentiometers.