Eltrex Motion - Precisie in Positionering

Precisie in Positionering

Nauwkeurig & gecontroleerd

Een nauwkeurige en gecontroleerde positionering is steeds vaker een vereiste bij applicaties waar motoren en drivers in verwerkt zijn. In diverse branches is het ontwikkelen van een applicatie die de grootst mogelijke betrouwbaarheid biedt een eis. Hierdoor kunnen fouten op de werkvloer worden voorkomen. Daarnaast is de vraag om steeds meer te  automatiseren groot, omdat men de werkdruk wil verlichten en de kwaliteit van processen wil vergroten en waarborgen.

Proven technology & specific customisation

Eltrex Motion biedt totale aandrijfconcepten gebaseerd op de combinatie ‘proven technology & specific customisation’. Dankzij de technische kennis van onze eigen application engineers en de samenwerking met gerenommeerde partners wordt Eltrex Motion in staat gesteld om met de klant mee te denken naar de juiste motion control oplossing. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor een zeer nauwkeurige aansluiting op de eisen van de applicatie. Door een breed assortiment van diverse fabrikanten van gecertificeerde en hoogwaardige producten kan Eltrex Motion oplossingen bieden bij applicaties waar een extreem nauwkeurige positionering key is.

Toepassingsmarkten & applicaties

De precisie in positionering geldt onder andere voor applicaties in de biotechnologie, farmaceutica en medische markt. In deze markten is het belangrijk om een applicatie te maken die veilig is in het gebruik met patiënten en daarbij voldoet aan (internationale) eisen en medische certificeringen. Bovendien spelen hygiëne en het voorkomen van vervuiling een belangrijke rol. Eltrex Motion faciliteert in het creëren van werkende prototypes met integraties van motion toepassingen in applicaties, waardoor de applicatie op functionele betrouwbaarheid is getest alvorens deze ‘het veld’ in gaat. Ook probeert Eltrex bij het ontwerpen van de aansturing zeer dicht bij de beweging te plaatsen, want door deze eenvoud zijn er minder points of failure mogelijk. Uiteraard worden deze oplossingen volledig gedocumenteerd, inclusief traceability en revisie beheer.

Medical Automation

Een nauwkeurige en gecontroleerde positionering is steeds vaker een vereiste bij applicaties waar motoren en drivers in zijn verwerkt. Voor veel branches is het ontwikkelen van een applicatie met de grootst mogelijke betrouwbaarheid de norm. Dit geldt onder andere voor applicaties in de biotechnologie, farmaceutica en medische markt. In deze markten is het belangrijk om een applicatie te maken die veilig is in het gebruik met patiënten en daarbij voldoet aan (internationale) eisen en medische certificeringen. Bovendien spelen hygiëne en het voorkomen van vervuiling een belangrijke rol. Tevens is de vraag om schaalbaar te automatiseren groot. Dit verlicht de werkdruk en helpt de kwaliteit van processen te verbeteren en waarborgen. Eltrex Motion heeft een hierover eBook geproduceerd met twee klant cases.

Meer weten over Precisie in Positionering?