Competence Center

Eltrex Motion beschikt over een eigen productie- en configuratie afdeling. Voor onze klanten die verschillende gevraagde componenten (deels) geassembleerd geleverd willen hebben. Maar we gaan verder dan dat. Want een gedegen kwaliteitssysteem mag natuurlijk niet ontbreken, evenals heldere documentatie. We zijn hierdoor in staat om voorgesteld maatwerk en aanpassingen in eigen beheer uit te voeren. Verder is de afdeling alleen toegankelijk voor de eigen medewerkers zodat uw producten in veilige handen zijn.

Configuratie & Assemblage

Het Competence Center van Eltrex Motion biedt alle faciliteiten voor de assemblage en montage van de diverse componenten van uw motion applicatie. Levert u zelf de onderdelen voor uw applicatie aan? Dan kunnen wij deze voor u monteren, wat uw productieproces verder kan stroomlijnen. De complete samenstelling kan ook van een unieke productcode worden voorzien, zodat traceerbaarheid gewaarborgd is.

We documenteren elke stap tijdens het productieproces en registreren wie wat, waar en waarmee heeft geproduceerd zodat alles herleidbaar is. We kunnen – indien gewenst – ook in een rapportage voorzien, die ook onderdeel is van de constante optimalisatie van onze processen, volgens de binnen ons gehele bedrijf gehanteerde LEAN-methodiek.

We hebben volledig uitgeruste werkruimtes voor elektronica, elektrotechniek, mechanica en softwareinstallatie.

We werken uitsluitend met gekalibreerd gereedschap en geheel conform alle ESD-richtlijnen, zodat wij elke klantwens conform de vereiste specificaties kunnen realiseren. Onze mensen op de werkvloer beschikken over de juiste competenties om uw eindproduct altijd met de juiste zorg en kwaliteit te produceren.

Testen & Controle

Onze kwaliteit begint bij onze partners en leveranciers. Tijdens een gedegen ingangscontrole wordt gelet op de visuele aspecten van leveringen, waarna een First Article Inspection (FAI) volgt.
Tussentijdse controles zijn voor ons vanzelfsprekend. Na productie vindt de eindcontrole plaats, vastgelegd in een kwaliteitsrapport (QC). Processen worden uitgevoerd volgens ISO 9001, waarbij track & trace een belangrijk onderdeel is. We meten, bewaken en controleren diverse KPI’s, zoals doorlooptijden en principes als First Time Right. Omdat we ervan overtuigd zijn dat het altijd nog beter kan.