Inside Sales Engineer

Word jij onze nieuwe Inside Sales Engineer?

Wat ga je doen?

Als Inside Sales Engineer maak je offertes op naar aanleiding van aanvragen van klanten of op verzoek van de sales buitendienst en je zorgt voor de opvolging van deze offertes. Je volgt sales leads op, behandelt technische en commerciële vragen van klanten en je controleert orders op technische specificaties en commerciële condities. Daarnaast zorg je voor het aanmaken van artikelen en relaties in ons ERP systeem (Axapta), je maakt afspraken voor onze sales buitendienst en je analyseert diverse gegevens van de jouw toegewezen klanten.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding op technisch vlak, maar je hebt minstens affiniteit met techniek. Je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie en je beschikt over aantoonbare commerciële ervaring. Je bent administratief sterk, je bent gedreven en je staat open voor vernieuwing en kritiek. Je bent service- en klantgericht en je beschikt over goede commerciële en communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in een team, je bent flexibel en daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. Beheersing van de Franse taal is een pré.

Wat krijg je van ons?

Een leuke baan bij een snel groeiende organisatie; de omgeving is complex door de veelheid aan bedrijven en de internationale setting, maar Eltrex Motion is een hechte club waar een goede sfeer hangt. Het salaris is gebaseerd op je opleiding en werkervaring. Uiteraard zijn de overige arbeidsvoorwaarden marktconform. We hebben 27 vakantiedagen, een prima pensioen en organiseren regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers.

Vragen?

Voor vragen over deze vacature of over de procedure kun je contact opnemen met Felicia Martens (HR Officer) via telefoonnummer 076 – 57 82 000.

Interesse?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu