Elmo

Making Smart Machines Smarter

Elmo Motion Control is marktleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde Motion Control oplossingen. De complete lijn omvat uiterst compacte digitale servoversterkers. Daarnaast is de Motion Supervisor in staat om meer-assige oplossingen via bijvoorbeeld de CANOpen bus te controleren.
De SimplIQ serie analoge en digitale servoversterkers biedt een passende industriële uitvoering, terwijl de ExtrIQ serie is ontworpen met militaire specificaties. De versterkers uit de SimplIQ en ExtrIQ serie kunnen allen met dezelfde – kostenloos verkrijgbare – software geprogrammeerd worden.
De recent aangekondigde Gold Line serie biedt een geheel nieuwe motion oplossing, gebruikmakend van bijvoorbeeld EtherCAT en programmeren via de IEC 61131-3 norm. Tevens is de IEC 61800-5-2 norm (Safe Torque Off) geïmplementeerd. De samenwerking tussen Elmo Motion Control en Eltrex Motion bestaat al enkele decennia. Hiervan profiteert u als klant ook direct. Door korte communicatielijnen met de fabrikant en het opgebouwde kennisniveau van onze applicatie- en service engineers kunnen wij u snel en efficient van dienst zijn.

Elmo SimpIQ

De SimplIQ serie van Elmo Motion Control bestaat uit een range industriële servoversterkers voor het aansturen van borstel-, borstelloze, lineaire motoren en voice coils. De versterkers zijn uiterst compact en leverbaar in een digitale en analoge uitvoering. De analoge servoversterkers worden allen gevoed met een gelijkspanning. De digitale uitvoering is leverbaar met wissel- en gelijkspanning ingang.

Elmo ExtrIQ

De ExtrIQ serie van Elmo Motion Control bestaat uit een range servoversterkers geschikt voor gebruik onder extreme omgevingscondities. Te denken valt aan temperatuur (-40 °C tot +70 °C) en vibraties. Deze serie is ookleverbaar in een digitale en analoge uitvoering. De analoge servoversterkers worden allen gevoed met een gelijkspanning. De digitale uitvoering is leverbaar met wissel- en gelijkspanning ingang.

Elmo GoldLine

De Gold Line serie is voorzien van spectaculaire functionaliteit op het gebied van netwerk gebaseerde motion platformen. De communicatie tussen de assen kan via Ethernet, EtherCAT of CANOpen tot stand gebracht worden. Er kunnen middels de multi-axis motion controller tot 100 assen gecontroleerd worden waarvan 16 assen gesynchroniseerd.