PMW Dynamics

PMW Dynamics werd opgericht in 1963 en is een pionier op het gebied van geavanceerde engineeringoplossingen. Ze hebben een rijke historie in het ontwerpen en ontwikkelen van servomotoren voor een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën. Daarnaast zijn ze toegewijd aan het verleggen van grenzen op het gebied van innovatie binnen deze verschillende sectoren. Met een focus op efficiëntie, duurzaamheid en prestaties streeft PMW Dynamics ernaar toonaangevende technologieën te leveren die voldoen aan de veranderende behoeften van haar klanten.

Hun jarenlange ervaring in het veld en de vergaarde applicatiekennis helpt PMW Dynamics om u te begeleiden naar de optimale oplossing voor uw project. Hierbij maakt PMW Dynamics gebruik van de nieuwste, geavanceerde ontwerptools voor elektromagnetische en thermische analyse, evenals mechanische engineering, inclusief uitgebreide bewegingssimulaties en volledige FEA-faciliteiten. PMW Dynamics ontwerpt, produceert en test haar producten in hun toegewijde faciliteiten in Hampshire in het Verenigd Koninkrijk.

Wilt u meer weten over PMW Dynamics, hun producten of hoe ze een oplossing kunnen zijn voor uw toepassing? Neem contact op met team Eltrex.