Een verbeterde versie, inclusief een enkele stroombron tot 95V

Elmo Motion Control (Elmo) kondigt een nieuwe verbeterde Gold-Twitter-versie aan met een single source tot 95VDC. Hierdoor kunnen gebruikers één enkele voedingsbron gebruiken voor zowel de drive als de logic power.

Dankzij Elmo’s voortdurende engineeringsinspanningen, is Elmo’s R&D-team erin geslaagd om een interne voeding met een hogere spanning te integreren in de kleine Gold Twitter en Gold Solo Twitter. De Gold Twitter 80V- en 100V-versies met een nieuw P/ N-achtervoegsel kunnen nu al met één enkele voeding werken. Een VL (Control Supply) en VP+ (Power Supply) die vanuit één voedingsbron werken, is een groot voordeel voor machinebouwers. De topologie met enkele regeltoevoer draagt bij aan een lagere EMI en een verminderde gevoeligheid voor slechte externe bedrading.

Ondanks de wijzigingen zal de nieuwe verbeterde versie volledig F3-compatibel zijn. De strikte naleving van de F3-regels (Fit, Form en Function) zorgt voor transparant gebruik voor klanten die momenteel G-TWI gebruiken.

Naast de Gold Twitter Servo Drive lanceerde Elmo ook een speciale versie die aangepast is om te voldoen aan de behoeften van onderwatertoepassingen, welke bestand moeten zijn tegen hoge druk. Typische onderwatertoepassingen zoals op afstand bediende voertuigen (ROV’s) en autonome onderwatervoertuigen (AUV’s) laten niet altijd een gecontroleerd onder druk staand vaartuig voor de servoaandrijving toe. Deze speciale versie kan nu worden gebruikt bij dergelijke applicaties in extreme drukken tot 700 bar.

Productkenmerken van de Gold Twitter:

Single Power Source

G-TWI met nominale spanning van “80V” en “100V” kan nu vanaf een enkele voeding werken. VL (Control Supply) en VP+ (Power Supply) die vanuit een bron werken, is een groot voordeel voor machinebouwers.

Verbeterde Performances

De topologie met enkele regeltoevoer draagt bij aan een lagere EMI en een verminderde gevoeligheid voor slechte externe bedrading.

Conform F3

De strikte naleving van de F3-regels (Fit, Form, Function) zorgt voor transparant gebruik voor klanten die momenteel G-TWI gebruiken.

Elmo voorziet ook klanten met een Double Gold Twitter. Deze geavanceerde en krachtige miniatuur servoaandrijving biedt meer dan 10.000 kwalitatieve watt. De Double Gold-versie is extra klein, zeer efficiënt en ontworpen om op een PCB te worden gemonteerd.

Menu