Eltrex Motion verwelkomt Marc Jans als accountmanager Vlaanderen

Antwerpen, 19 februari 2020 – Eltrex Motion, specialist in aandrijf- en positioneertechniek en onderdeel van de internationale Eight Lakes group, heeft Marc Jans (55) aangesteld als accountmanager voor Vlaanderen. Jans is begin dit jaar aan de slag gegaan in zijn nieuwe functie.

Jans brengt een uitgebreide ervaring en netwerk mee naar Eltrex Motion. Zo was hij jarenlang keyaccountmanager bij Eutronix, een leverancier van elektronische hardware oplossingen voor uiteenlopende sectoren.

De afgelopen negen jaar werkte Jans als senior accountmanager bij Eizo Europe, een fabrikant van high-end monitoren voor onder andere de industriële markt. In deze functie was de geboren Hasselaar het aanspreekpunt voor grote klanten in België en Luxemburg en verantwoordelijk voor de concepten die hij samen met klanten bedacht.

Bij Eltrex Motion legt Jans zich onder andere toe op de ontwikkeling van nieuwe sales-strategieën voor Vlaanderen. Hij informeert en adviseert klanten in deze regio over nieuwe producten en zoekt samen met de productmanagers en application engineers van Eltrex Motion naar het optimale oplossing voor de klant.

Groeiende organisatie

“Eltrex Motion is een snel groeiende organisatie”, zegt Coen Waltman, general manager van Eltrex Motion. “We zochten een accountmanager die in Vlaanderen verder invulling kan geven aan onze groeiambitie. Die hebben we gevonden. Marc beschikt over een uitgebreid netwerk, het juiste commerciële profiel en bovenal een flinke dosis enthousiasme. Hij is de juiste persoon voor de hechte club die we zijn.”

“Ik heb een sterke affiniteit met techniek. Die komt bij Eltrex Motion helemaal van pas”, aldus Jans over zijn nieuwe betrekking. Bij Eltrex Motion kan ik mijn kennis en ervaring inzetten binnen een even dynamische als complexe omgeving. Eltrex Motion is onderdeel van een internationaal opererende organisatie die een veelheid aan klanten bedient. Ik heb er zin in om samen met collega’s de relaties te onderhouden en natuurlijk verder uit te bouwen.”

Menu