Gearbox vrije motorrollers

Zeer Breed Inzetbaar En Lange Levensduur

Met trots presenteren wij u de nieuwe range van motorrollers, die hun oorsprong hebben in de direct drive technologie van onze Italiaanse fabrikant Motor Power Company. Deze fabrikant heeft hun innovatieve direct drive technologie nu dus uitgebreid naar een compacte tube motor, die reeds met succes is toegepast in diverse applicaties. U kunt hierbij onder andere denken aan conveyors, crossbelts en andere roller transfer systemen. Omdat deze direct drive rollermotoren geen interne gearboxen vereisen, hebben zij de volgende voordelen ten opzichte van andere conventionele rollermotoren in de markt:

• Lange levensduur dankzij minder componenten
• Lager geluidsniveau
• Hoge efficiency
• Hoge dynamische eigenschappen door direct drive
• Hogere MTBF
• Nauwkeuriger dankzij geïntegreerd feedback systeem
• Eenvoudige vervanging (uitwendig dezelfde opbouw)

Een ander belangrijk verschil is dat in de meeste toepassingen vaak diverse conventionele rollermotoren met ieder zijn eigen ratio zitten. Dit veelal om het gehele toerenbereik te halen. Bij onze direct drive roller motoren is dit niet nodig, en kunnen we veelal met 1 type motor het gehele toerenbereik aan (veelal van 100-800 rpm).

Deze rollermotoren zijn zowel te leveren als losse cartridge waar u eenvoudig uw eigen buis/roller omheen kunt monteren. Ook kunnen wij dit reeds voor u verzorgen. Om het pakket compleet te maken, ook bijbehorende controllers behoren tot het leveringspakket.

Uitgebreidere details over deze rollermotoren kunt u hier vinden: Productdetails over de rollermotoren van Motor Power Company

Indien u een geheel vrijblijvende demonstratie wenst, laat het ons dan weten via ons contactformulier.