Motion Control voor Outdoor Applicaties

Speciale Oplossingen Voor Extreme Omstandigheden.

Aan outdoor applicaties worden vaak behoorlijk strenge eisen gesteld met betrekking tot de aandrijfcomponenten.
Een voorbeeld hiervan is de brede range omgevingstemperaturen van -30°C tot +70°C. Standaard industriële componenten kunnen in sommige applicaties toegepast worden door de omgeving te conditioneren. Een nadeel hiervan is de extra bouwruimte die vaak nodig is en het extra energieverbruik.

Eltrex Motion kan voor deze applicaties kostenefficiënte borstelloze servomotoren met bijpassende regelaars leveren, die ingezet kunnen worden in een omgeving met een temperatuur tussen -40°C en +80°C. De motoren kunnen hierbij voorzien zijn van een incrementele encoder, absolute encoder of resolver. De servoregelaars kunnen gevoed worden met een gelijkspanning tussen 8 en 85 Vdc en kunnen tevens communiceren via CANOpen of EtherCAT. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in de regelaar een programma te laten draaien ten behoeve van het bewegingsprofiel. In dit programma kunnen de aanwezige digitale in- en uitgangen opgenomen worden.
Van de regelaars zijn uitvoeringen beschikbaar die een hoge mate van integratie kennen. Hiervoor kunnen de engineers van Eltrex Motion een klantspecifieke interface pcb ontwikkelen.

Menu